Et bilde i timen 2. oktober 2020

I går traff jeg Lea og Maren, vi blogget sammen på internett i gamle dager (det er altså 15 år siden …) Nå driver alle de store influenserne og gir opp bloggingen, så da tenkte vi å prøve igjen. Jeg valgte å starte med en sjanger jeg liker godt: ett bilde i timen. Jeg prøvde så godt jeg kunne å ta bilde litt over hver hele time. Gikk sånn cirka.

Nattbord. Ikke det ryddigste.

08.07: Matpakker laget, vi prøver å komme oss ut av døren.

08:55: Fikk beskjed idet jeg var på vei ut døren for å leve i barnehage og på skole om at Språktalk må publiseres på en helt annen måte, og det måtte gjøres før klokken 09. Det var noen stressende runder der.

Var veldig fornøyd med å være klar for et videomøte først!

11.14: Haha, litt dårlig stemning uten mat, men med kryssordproblem jeg måtte løse + oppfølging av saken jeg har skrevet for Aftenposten Junior

12:05: Digg mann lager digg lunsj. Han hjalp meg med neste ukes språkspalte.

13:26: Gledet meg til å bade og ta badstu. Det var fullt.

14:54: Prøver å motivere meg på kontoret.

16:06: Skrev på roman. Skrev dette. Får se om det faktisk blir åpningen.

17:40: Fredagspils! Første gang på … vel, veldig lenge.

19.31: Det var ganske pinlig å spørre «Kan jeg ta bilde av dere til bloggen min?», men disse kule og pene menneskene sa ja. Jeg liker bildet. Og vil understreke at det er kohortvennlig.

20:48: Ser på Lindmo og prøver å gjenopplive blogg. Det krevde 27 oppdateringer, viljestyrke, bildebehandling, Airdrop, etc etc. Spørs om jeg gidder dette igjen. Neste gang blir det mer tekst.