Spillelisten med mine musikkfavoritter

Det har vært litt kaos i spillelistene mine, men jeg har prøvd å oppdatere. Da fant jeg også igjen denne spillelisten fra fire år tilbake. Målet er at den skal bestå bare av de sangene jeg kan høre igjen og igjen og igjen og igjen. Noen av disse sangene har jeg hørt fire hundre ganger på repeat. Ikke så mange av dem.

Det kan hende det blir litt utskiftninger, men hvis du skulle være av akkurat samme støpning som meg (romantisk, pop, svensk, folketone, visesang, kristent, melankolsk, peppa-låter, uten skam, med en tøtsj av klassisk, Grand Prix, åttitalls, sekstitalls, nittitalls, musikaler, utrolig lite moderne) håper jeg denne listen kan være inspirerende. Kom gjerne med forslag forresten, hvis du har egne favoritter som mangler!

Her er lenke til listen.

Her er spotifykoden: spotify:user:storrusten:playlist:3jAmGHAfYGss1wFJudoNX8

 

PS. Jeg må bare advare om at med min musikksmak får du en utrolig dårlig «Discover Weekly»-spilleliste. Spotify tror at hvis du liker Sigvart Dagsland, liker du danseband. Det toppet seg den uken jeg hadde fire coverversjoner av «You raise me up» i samme spilleliste. Det var en pine.