Kjære dagbok: Det er blitt juni

Jeg snudde akkurat arket på kalenderen fra april. Jeg ble frilanser 1. mai, og tenkte kanskje det ble mye surring hjemme. Det har det… på en måte blitt, men på en annen måte ikke?

I dag tidlig ankom familien minus far/ektemann Oslo S med nattoget fra Stavanger. Barna og jeg har hatt en fin helg i Sandnes hos familie og venner, med mormor som reisefølge, og det har vært en fin tur. Men jeg merker nå at det er intenst å være ansvarlig for barn – som selvfølgelig ikke sovner like lett hjemmefra…

Så i dag har jeg vært sur, einstøing, ligget i sengen og hørt på lydbok, og forsøkt å være en forståelsesfull hustru. Mitt hjertes utkårede leverer hjemmeeksamen på onsdag, og jeg forsøker å hjelpe ham så godt det lar seg gjøre. Det er ganske bra, altså, jeg er tross alt samtidig sensor for bacheloroppgaver (gulp, har så respekt for disse studentene og hva de har levert, har bare skummet gjennom og må gjøre det skikkelig!)

Det er en travel uke foran. Jeg er ikke noe god på å være pen på selfies, ha et vakkert hjem, trene mye, ha dagens outfit eller ta bilder av barna. Noen ganger lurer jeg på hvordan jeg skal få blogget i det hele tatt. Vel, det får bli på denne måten.

OJ, PS, HEI BLOGGEN: Jeg har vært på Lillehammer! Det var Norsk Litteraturfestival, og jeg elsker det. Har truffet og snakket med så mange spennende og hyggelige forfattere, forlagsfolk, andre bokfolk etc. På vei fra Søndre park til Litteraturhuset traff jeg en journalist, og hun spurte om hun kunne ta bilde (jepp), intervjue meg (ja, jeg har åtte minutter her på denne klappstolen før jeg skal høre Naja Marie Aidt og Ole Robert Sunde) og så ringte hun for sitatsjekk rett før middagen med forlaget. Livet har sjelden føltes mer busy, og her kan du lese intervjuet

Tror jeg må skrive mer om Lillehammer, hvis jeg klarer. Nå skal jeg snu noen bananpannekaker.