For at noen skal ha det gøy, må noen sitte med et excel-ark

Ja, denne posten er skrevet utelukkende for å få sympati. Jeg er nemlig med i styret i Akerselva kvinnekor, og tok på meg oppgaven med å være økonomiansvarlig. Det var veldig lurt sett fra mitt perspektiv – jeg er ganske god med tall, og det gir mye goodwill fra andre. Vinn-vinn.

Omtrent bortsett fra når man ikke har fulgt opp helt så tett som man burde, og bruker timer en pinsekveld på å føre regnskap.

Dagens hemmelighet: Jeg føler meg så utrolig ukul i denne gjengen. Jeg begynte i Akerselva kvinnekor i august, og har blitt så glad i dem. Det er morsomme, sterke, forskjellige og underholdende damer. Jeg kjenner meg som Napoleon Dynamites ukjente datter. Alle kvinnsa er sånne som skulle vært filmet i svarthvitt, røykende på en sigarett med munnstykke, mens de ser sløvt ut over baren og sukker oppgitt over lavkulturen. Hadde noen prøvd å filme meg sånn, hadde jeg begynt å fnise og dettet av barkrakken mens jeg viste trusa.

Uansett.

Vi skal ha konsert 10. juni. På et sjukt kult utested. Vi skal synge min oversettelse av «Girls just wanna have fun» i tillegg til mer kredible sanger (naturligvis), og det blir bar og god stemning. Jeg har akkurat oppjustert billettinntekter i revidert budsjett, så økonomitrollet her på flanken hadde satt veldig pris på om dere kom. Jeg skal prøve å unngå å vise trusa.