Hei verden!

Første gang jeg blogget var i 2000. Det var før vi kalte det blogg. Jeg hadde en hjemmeside der jeg la ut noe jeg kalte «Av og til-nytt». Etter det har jeg vært på diaryland, Blogspot, WordPress og eget wordpressdomene. Nå er det imidlertid mange år siden jeg hadde personlig blogg, og jeg vil prøve igjen. Det hjelper også at jeg har truffet Sunniva Rose og Iselin Guttormsen den siste uken, og kjente at jeg misunte dem bloggingen. Så, her er vi i gang! De siste to dagene:

En selfie såklart, på toget. Toget er fint. Jeg elsker toget. Og jeg elsker Astrid Lindgren, som jeg har bilde av på t-skjorten. Jeg blir neppe noen stor moteblogger, men påpeker gjerne at jeg faktisk har sminket meg i anledning dagen.

På toget hadde jeg en planleggingssamtale for en debatt jeg skal være med på i Bergen 12. juni, om kjønn og arbeidsliv. Det er pittelitt utenfor mitt vanlige samtaletema, men jeg har masse ideer og tror det kan bli bra.

Skulle treffe Iselin Guttormsen! Hun var nemlig stjerna i NRK-dokumentaren Mammasjokket der også jeg var såvidt med, og jeg syntes hun virket så kul at jeg ville treffe henne. Det er jeg glad vi fikk til. Hun hadde mange interessante betraktninger som jeg tar med meg i sakprosaboken jeg holder på å skrive.

Etterpå satte jeg meg ved Drammenselva og skrev på en bok jeg holder på med. Det ser idyllisk ut, og det var idyllisk, men vannet var ISKALDT og jeg holdt på å fryse tærne av meg. Tok beina opp av vannet til slutt da, da staheten over sommerfølelsen gav seg litt.

Jeg har permisjon fra min faste jobb for å skrive og gjøre andre ting. Det er foreløpig fint. Jeg har flere bokprosjekter på gang, og vil avsløre mer om dem etterhvert.

I går var jeg i prøverom og prøvde denne kjolen. Jeg likte den godt, egentlig veldig godt, men grunnet tidligere nevnte skrivepermisjon har jeg ikke særlig mye penger, og må ha den i tankeboksen. Men fin er den, et non?

I dag var jeg en tur på Lindex. To-tre ganger i året tenker jeg nemlig «Nå er jeg lei av å bare ha på meg skjørt. Jeg vil gjerne ha en bukse.» Så går jeg i butikk, prøver noen bukser, LER HØYT av hvor dårlig de sitter, ev. i hvor liten grad jeg klarer å få dem på meg, ja også største størrelse, så henger jeg dem tilbake, prøver å ikke la meg påvirke, og tenker på hvor grusomt mennesker som tror man må ha bukser har det. 

Eventuelt: Vet dere om noen butikker som har bukser? Jeg er ikke prinsipielt imot, jeg ønsker bare plagg som er behagelige og ikke får meg til å se ut som en sprengt hval. Har ikke funnet det. Orker ikke lete så mye.