Blingblogg

Det er ingen hemmelighet at jeg er VELDIG begeistret for kongelige. Liker de norske, de svenske, de danske, de nederlandske, de belgiske kanskje best, men har litt hjerte for de britiske, greske, luxembourgske, spanske og jemenske til og med. I dag er det en fin dag for oss rojalister, når kronprinsesse Máxima blir dronning Máxima! Først og fremst er det vel Willem-Alexander som blir konge når moren hans abdiserer, men heisan hoppsann som jeg gleder meg til Máxima som dronning. W-A er den mest hyssingfargede kongelige, fullstendig uten konkurranse etter at Mette-Marit har fått være prinsesse en stund!

Men uansett om du liker kongelige eller ikke anbefaler jeg faktisk å følge med på det jeg tror er nettets beste blogg i sjangeren: The Royal Order of Sartorial Splendor. At det ikke finnes et godt magasin for kongeglade i Norge er mer enn jeg kan forstå, men heldigvis finner jeg det meste på Royal Order. Det er en faglighet som rett og slett overgår så mye, og alt gjort med snert og humor! Noen ganger tar det bare helt av i fantastiskhet, som når dronning Beatrix i Nederland skal abdisere og alle hennes tiaraer gjennomgås. Nam nam! Nam! Og så Máximas tiaraer! Sukk.