Ja til e-bøker!

I dag tidlig fikk jeg snakke om bokhyllene mine på Kulturnytt. Lite gjør meg mindre glad – jeg leser mange bøker, og vil gjerne snakke om det å lese bøker. Grunnen til at de ville snakke med meg, var at jeg er under 30 år og som de fleste andre på min alder leses e-bøkene på engelsk. Kindlen min er en kavalkade i engelske titler – bokhyllene mine er en kavalkade i norske titler.

Innslaget gikk på Kulturnytt 25.04.2013, du kan høre sendingen på nettradio eller i iTunes. Jeg sa det jeg mente: Jeg skulle gjerne lest e-bøker på norsk, men det handler om pris og tilgjengelighet. Ikke minst er jeg lykkelig for at Agnes Moxnes, en av mine heltinner, nikket enig til det jeg sa. Sukk!

Et lite PS: Egentlig trengte de et case til Dagsrevyen (se saken her, les nettsaken her). Den oppgaven løste Elisabeth IC på veldig godt vis, så jeg er glad hun ble intervjuet. Men hallo! Det er andre gangen Dagsrevyen glipper på kort tid! Skjerpings, Storrusten!