Årets spilleliste

Hvert år samler jeg musikken jeg oppdager i Happy-spillelister. For andre enn meg selv er det kanskje Happy 2010-spillelisten jeg vil anbefale, eller Happy 2009. Disse har også faktisk en god bunke abonnenter. I 2011 får jeg øynene opp for litt (ganske lite altså) særere musikk, og jeg selv er veldig glad i Happy 2011-listen. Happy 2012 bærer veldig preg av hva jeg opplevde, og dette er virkelig en dagboksmusikkliste for meg.

Og så har vi endelig Happy 2013. Det starter med god-60-tallslåter som bare må få deg i godt humør, «Är det så här när man är kär» og «You can have her» får frem dansefoten i meg. Etter det er det egentlig bare rolige sanger, ikke så happy, «You belong to me» i en fin Carla Bruni-versjon, «Smile» med Madeleine Peroux og «An American Tune» med Kurt Elling. Og til slutt to fine sanger «Det begynner å bli et liv» i Hver gang vi møtes-versjonen og «Misty Mountains» fra Hobbiten. Jeg er usikker på hvilken vei dette tar videre, men hvis du vil vite det kan du altså abonnere på spillelisten i Spotify.