Bloppis: Ta den bok og la den vandre

Jeg har mange bøker. Jeg vil ikke si at jeg har for mange bøker, men jeg er nå av den oppfatning av at bokhyller skal leve. Da må ting bevege seg. Etter litt stokking i bokhyllene har jeg nesten 40 bøker som søker nye eiere. Noen fordi jeg har flere, noen fordi jeg ikke likte dem, noen fordi jeg likte dem men ikke skal lese om igjen, etc. Jeg har til og med noen av yndlingsbøkene mine i bunken, fordi jeg hadde flere eksemplarer.

Legg igjen en kommentar eller send en e-post til storrusten [at] gmail . com hvis det er noen du vil ha. Jeg setter pris på om du vil ha mange på en gang. Tenk for en mulighet til å skaffe seg ferielektyre! Jeg er i Oslo-området fremover – så vi klarer kanskje å lage en adopsjonsavtale.

Norsk innbundet:
Geir Olav Jørgensen: Forteljingar frå utsida
Magne Hovden: Sameland
Eivind Buene: Enmannsorkester
Grete Kleppen: Blå fuge for far min
Bjarte Davidsen Klakegg: Heliumhjarte
Anna Bache Wiig: Det aller fineste
Olaug Nilssen: Vi har så korte armar
Audun Mortensen: Alle forteller meg hvor bra jeg er i tilfelle jeg blir det (ikke ordentlig innbundet, men førsteutgave 🙂

Oversatt innbundet:
Helene Hegemann: Axolotl Roadkill
Emily Brontë: Stormfulle høyder
Natascha Kampusch: 3096 dager
Jonathan Safran Foer: Ekstremt høyt & utrolig nært

Barn og ungdom:
Fleischman/Roberts: Pappskallene
Maria Gripe: Pappa Pellegrins datter
Agerholm/Seim: Bokormen
Magnus Buen Halvorsen: Aston Martin
Evensen/Berge: Bandet mitt spiller ikke progrock
John Stephens: Smaragdatlaset

Sakprosa:
Tore Rem: Sin egen herre (1. bind av biografien om Jens Bjørneboe)
Lonely Planet: Madagascar & Comoros
Kjetil Østli: Politi & røver
Sylfest Lomheim: Språkteigen
Larousse: Fransk/engelsk-ordbok (pocket)
Core: Engelsk/norsk-ordbok (pocket)

Diverse pocket:
Stieg Larsson: Menn som hater kvinner
Vigdis Hjorth: Snakk til meg
Siri Hustvedt: What I Loved
Muriel Barberry: Pinnsvinets eleganse
Rosie Alison: Bare tanken på deg
Karen Blixen: Den afrikanske farm
Peter Høeg: De få utvalgte
Marian Keyes: Angels
Roy Jacobsen: Marions slør
Dave Eggers: Dere skal merke vår hastighet
Levi Henriksen: Den aller siste mohikaner
Mikkel Bugge: Yttersider
Markus Zusak: Boktyven (bokhandeleksemplar, ikke særlig pent)
Alexander McCall Smith: In the Company of Cheerful Ladies