Hilsen rød tomat

Ivrige kjendisjournalister roter i søppelet til dem de vil finne ut noe om. Jeg følte meg på riktig spor i dag da jeg hjalp en venninne å vaske ut av leiligheten, og tok den fine jobben med å vaske bak panelovnene.

(ps. Her foreslo iphonen at jeg skulle skrive landminer i stedet for panelovnene. Historien hadde blitt langt mer sensasjonell hvis det var tilfelle.)

– HÅHÅ! ropte jeg triumferende til de andre.
– HÅHÅ!

Jeg hadde nemlig funnet en brukt kondominnpakning! Dette var sensasjonelt. Det var vilt. Det var jo FRYKTELIG PINLIG for min venninne!

Og så sa de andre «heh.», og så gikk de. Ingen vet å sette pris på ekte flauser lenger, sånne som kunne stått i TL-bladet med signaturen «Hilsen rød tomat.»

(for ordens skyld: det var også voldsomme mengder kattehår bak ovnene. Min venninne har ikke katt. Altså kan det hende at det ikke ble vasket etter de forrige som bodde der, og at kondominnpakningen rett og slett ikke var hennes. Denne historien blir stadig bedre, kjenner jeg.)