Om bloggforbilder

Jeg leser at Linniiie slutter å blogge, jeg synes det er synd. Hun skriver

For det er først nå – etter alle disse årene i bloggverdenen – at jeg innser at summen av kostholdsblogger har ødelagt hodet mitt. Igjen. Jeg burde jo bare ha holdt meg unna dem. En trodde kanskje aldri at man skulle la seg påvirke, men plutselig er de en del av hverdagen vår, og vi ender opp med å kjøpe og spise den samme maten som jentene vi egentlig trodde vi hatet.

Jeg innser at vi er i forskjellige bloggverdener. Min bloggelesning er nemlig det tvert motsatte av å lese kostholdsblogger som teller kalorier. Jeg leser blogger av tøffe jenter som jeg lar meg påvirke av fordi jeg tror faktisk livet mitt blir bedre med turer til Paris, kvelder med kjæresten og mange gode venner.

Kvinnebildet vi får i dameblader og sladderblader er så — stort. Jeg har ingenting mot pene damer. Det er bare det at penhet ikke er begrenset til de tre damemodellene som du ser på teve. Det ordentlige kvinnebildet er så —————————————————————————————————– stort. Eller større.

Jeg liker å lese om klær (motebildet i bladene? Så — stort.) og jeg kan lese om livsstil (-! you get the idea) og om kultur. Alt det får jeg i et kjempespekter på blogger jeg leser. Ikke les én type blogger. Les mange. Ikke stol på at mainstream media får frem alle måtene du kan leve på. Les hvertfall:

Elsa Billgren
Jeg har faktisk vanskelig for å begripe at det finnes mennesker som ikke leser Elsa. Det ville vært som ikke å se Dagsrevyen da det bare fantes én kanal.

Sandra Beijer
Sykt inspirerende klesstil. Til tross for at jeg ikke ville kledd noe av det hun gjør. Jeg kan fortsatt inspireres.

Kval & Actionfilm
Blogger dessverre ikke så ofte lenger, men fint når de gjør det. Heidi og Carolines Dagens outfit altså. Jeg sier ikke mer. Ren genialitet.

Karins konstgrepp
Tøffe Karin med sans for blingbling. Ville ikke gått med krystalldekte klør selv. Elsker at noen gjør det.