8900 kilometer vekk

Facebook fortalte meg at det er 8900 kilometer til Oslo. Det er nesten en kvart jordklode!

Knøtterusten er i USA, og mamma har derfor én klokke som funker for oss begge. Nå skal Sigurd og jeg ut på ettermiddagsekspedisjon, for her er klokken tre. Hos Knøtterusten er også klokken tre – om natten. Mamma sitter midt i mellom.

Vi er i Kambodsja, og har sett vår første snutt av Angkor Wat. Vi har syvdagerspass dit, og er glad for god tid til å vandre rundt i det enorme området. I dag hadde vi guide, hvilket var fint, særlig fordi han snakket om dagliglivet i Kambodsja. Informasjonen om gamle konger og byggverk får vi også i Lonely Planet-guiden vår. Dessuten lærte Sigurd å si Kohm dak sandhak dei – «Jeg er allergisk mot peanøtter.»

Maten er forøvrig kjempegod. Særlig for meg som tåler peanøtter.

20120403-145643.jpg