Spilleliste for 2012

Hvert år lager jeg spillelister der jeg legger fin musikk jeg oppdager eller gjenoppdager. Det blir en musikalsk dagbok. Nettopp, ja, jeg la til Hillbilly Bone 25. juli 2010, da vi hadde vært på roadtrip i USA. April i fjor – da hørte jeg bare på Anders Widmark trio. Og var det virkelig ikke før februar i år at jeg fikk øynene opp for Babel Fish’ Depend on me?

Jeg har henholdsvis 42, 49 og 13 subscribers på mine Happy-spillelister fra 2009, 2010 og 2011. Jeg har ingen så langt på min Happy 2012.

Det kan selvfølgelig være fordi jeg ikke har fortalt om den.

Nå forteller jeg om den. Hvis det ikke blir noen subscribers, skjønner jeg jo det også. Overgangen fra Sway og Kiki Danielson til Siri Nilsen, med Les Miserables, Beyoncé og All Saints, Marlene Dietrich, Laleh og Jan Eggum – det er eklektisk.

Her er spillelisten i Spotify.

Happy 2009. Happy 2010. Happy 2011.