puh

Sinnsyk uke forrige uke – med godt over 100 prosents arbeid (jobber du som løsarbeider, tar du det du får), og en aldri så liten opptreden på Dagsnytt18 (shitmandude det var skummelt), litt sånn halvsyk hele veien og i det hele tatt var jeg så ufattelig kake da søndagen kom at jeg ikke helt skjønner hvordan jeg hang sammen.

Men jeg gjorde jo det, og nå er det ny uke, og jeg forbereder kickass undervisning før eksamen i neste uke (tror studentene er mer nervøse enn meg, men jeg er sannelig ikke sikker), og denne uken tror jeg blir fin.På lørdag var vi på Ingierstrand og tok forlovelsesbilder. Jeg har fått et bittelite preview, og jeg gleder meg så voldsomt til resten av bildene kommer!

Det er Lisa som har tatt det (hun fotograferte også Annikken og Eivind for to uker siden). Lisa skal få seg en ordentlig portfolio, da skal jeg lenke slik at andre også kan bestille seg fotograf.

NÅ MÅ MAMMA SLUTTE Å LESE DENNE BLOGGPOSTEN:
Og så holdt jeg på å miste gifteringen da vi tok bilder. Jeg var så iskald på hendene der vi sto utpå Oslofjordisen, så jeg skulle riste hendene varmere, men tror du ikke fingrene blir smalere når du er kald??, og svooosj føk ringen av. I 10 cm slaps. Vi gjennomsøkte 4 ganger 4 meter slaps. I det øyeblikket Sigurd sa «Nei, nå, tror jeg vi…» skrek jeg, og så lå den der.

Lærdom? Muligens skal denne ringen strammes litt. Og muligens bør man ikke slenge med armene når man står i slaps.