skraper skyene

Jeg blandet Skyskraperengler med Søndagsengler. Den sistnevnte, filmen, er sikkert helt okå, men jeg husker den bare som kjedelig. Og jeg trodde den var basert på eller den samme som boken av Tove Nilsen.

Men Skyskraper-misjonær Strømsborg sa de var bra, så jeg satte i gang. Leste Skyskraperengler før jul, den var fin, men jeg tror jeg har lest den før. I går lånte jeg Skyskrapersommer på biblioteket, og så har jeg sittet her i dag og lest og lest. Det skjer kanskje mer i den første boken, men den andre boken er langt mer kompleks.

Jeg leste ut boken i halv ti-tiden. Og forbannet meg selv for ikke å ha lånt bok 3 G for Georg i samme slengen. Hadde det ikke vært for at den ligger som gratis e-bok hos Nasjonalbiblioteket hadde jeg måttet vente helt til mandag. UAKTUELT. G for Georg er så langt min favoritt.

Pan gikk på med dødsforakt helt til han ble viska ut av det store viskelæret.
Det var det Goggen som sa.
Ingen får lov til å viske vekk Goggen.

Jeg kommer til å slenge på røret i siste liten. Dostojevskij ville ikke slengt på, Dostojevskij ville turt, både i fantasien og i virkeligheten.

Det er så bra. Til og med på en snøtung januardag.