Ja, neida, så da så

Vel, en adventstradisjon i blogg-Norge er Tordenbloggkåringen. Dette er faktisk det femte året jeg er med (!), og jeg har gjort det veldig fint tidligere. Dessuten har jeg hatt kampanjer, det har vært jæskla gøy.

Det har jeg ikke tid til i år. Men jeg kan likevel tipse om at det borte hos Tordenbloggen kan du stemme både på meg og på prosjektet mitt Bokmerker.org. Vi er begge med i åttendelsfinalen! Begge bloggene mot flotte kvinns som jeg selv har stemt frem helt til nå… Jeg ville sjekket ut Hannes hjørne og Frøken Makeløs hvis jeg var deg.

Og sånn ellers, så gjeng no dagan. Masteroppgaven er så snart-snart-snart ferdiglevert, og tror dere ikke jeg er blitt innkalt til et jobbintervju eller to? Jeg føler jeg står med et kjempeskilt rundt halsen der det står PICK ME! PICK ME! Det er fantastiske jobber jeg har vervet meg til, og jeg krysser fingre og tær for at det går min vei. Og Tordenbloggen, selvfølgelig.