tilstandsrapport

Haha, at jeg lar det skure og gå i heimen tar jeg ikke noe som noe alvorstegn – her ligger hybelkaninene under stuebordet og adventsstjernen som trenger en sytråd før den kan henges opp i vinduet ligger i sofaen. Eksamenstider gir seg enten utslag i veldig, veldig ordning&reda hjemme, eller at jeg gir totalt beng. Så masteroppgaveinnspurt = rot.

Men det uroet meg faktisk litt i dag at jeg er så langt ute å kjøre at det er kaotisk i dokumentmappen min på universitetsserveren. Jeg er MANISK opptatt av å rydde i datamapper, og når det er rotete der blir jeg i grunnen ganske stresset. Men nå er jeg så stresset for så mye annet at jeg ikke har ryddet der på TRE uker. Sjuke tilstander.

Det er rotete i mappen min hjemme også. Og på min nye shiny iphone har allerede de nedlastede applikasjonene bare lagt seg der de føler for det.

Dette er en varsellampe til dere der ute som følger med. Hvis jeg stønner at jeg ikke orker å gå til skapet for å hente sjokolade, da får dere ringe ambulanse.

Inntil videre: Jeg leverer sulamitten til trykking neste fredag kl. 16. Gleder og gruer meg.