inspirasjon > terping

Jeg kommer meg sjelden tidlig i gang om morgenene. Jeg jobber mye bedre når jeg er uthvilt, og mener bestemt at jeg får mer ut av fire effektive timer enn syv trøtte.

I dag gikk jeg rett hjemmefra til lunsj. Litt dårlig samvittighet fikk jeg, man hører jo om heltidsstudenten som skal jobbe så mye. Men lunsjen var med Tone, en inspirerende venn som forteller meg klart og tydelig at hun er stolt av meg og at hun tror på meg og det jeg holder på med. Hah!, tenkte jeg, da jeg kom til lesesalen der de andre satt med snutene langt inni dataskjermen etter å ha vært her siden før åtte, jeg har nå fått en inspirasjonsboost som er like viktig for meg som fire timer med nesen i en bok jeg ikke skjønner noe av.

Så derfor fortsetter jeg å synge i kor hver onsdag, reise bort til fine steder i helgene og se på teveserier med Sigurd. Har du prøvd å sitte inne på en lesesal noen gang og føle at du ikke er verdt noenting og livet ditt er kjempekjedelig? Vel, det blir ingen eksepsjonell masteroppgave av sånt!