Jeg vet også hva en karde er

Min kusine (13) pekte på veggen der vi satt på Egon og spurte «Hva er det der for noe?»
«Vet du ikke det?!?» sa jeg, «Det er jo KARDER!»

Jeg følte meg brått en million år gammel. Jeg skulle sagt at det var det vi brukte i stedet for mobiltelefoner da jeg var på hennes alder.

På toget hjem fra Bergen, sammen med nevnte kusine og søster (17) hadde vi musikkquiz basert på trettenåringens iPod. Jeg ble grundig ledd ut da jeg ikke kjente igjen Lady Gaga, og det hele endte med at jeg foreslo enten Lady Gaga, Hannah Montana, Taylor Swift eller Pink på tilfeldighetene. Jeg sa at jeg ville EID konkurransen hvis det var musikk fra da jeg var 13 år gammel.

«Men Kristiiiin, dette er jo musikken som er NÅ, du må jo kunne den!»

Pft. Jeg som akkurat hadde rukket å høre meg gjennom Jonas Brothers’ diskografi før hun sluttet å elske dem – det fikk jeg ingenting igjen for. Så jeg gikk hjem og satte på Speak Now, Taylor Swifts nye album. Bare vent, neste gang er jeg klar! Jeg har laget meg en Spotify-spilleliste der jeg skal finne A-liste-sangene jeg faktisk vil høre på.

Jeg vet også hva en karde er
, heter den. Det er en samarbeidsliste, så det er bare å legge til forslag!