blogger på impuls

I går var jeg med i en paneldebatt om litteraturkritikk på internett. Utrolig snodig å sitte i diskusjon med profesjonelle kritikere og skulle fortelle om det jeg holder på med på Internett. Jeg synes det er spennende og tror også vi fikk gjort noen gode poenger.
For meg er det så naturlig å velge bloggen som uttrykksform, det var derfor jeg startet Bokmerker.org for to år siden, jeg har i liten grad sett på oss som en «trend». I panelet satt vi og hadde et metaperspektiv på det hele, snakket om bokbloggernes prosjekter. Ja, vi har jo planer og tenker gjennom det vi skriver på Bokmerker, men egentlig gjør jeg det bare «fordi jeg har lyst».

Lurer på hva jeg skulle sagt hvis jeg skulle snakket om denne bloggen, eller sivilstatus for den saks skyld. Det går sikkert an med metaperspektiv der også, det skrives jo akademiske oppgaver om blogger. Daglig sitter jeg og analyserer andre mennesker i masteroppgaven min, det er helt snodig at mine egne impulser skulle tolkes slik.

Det kommer sikkert mer på nettet om kritikersalongen senere. Twitter gir deg mye bra med #bloggsalong.