finne på ting

Jeg skriver ikke så mye kreativt lenger, jeg har lyst til å skrive mer morsomme ting. Og jeg har ikke tatt i en sivilstatus-tusj på hvertfall en måned, det er kjedelig. Jeg liker å være morsom (mitt store idol er Sigrid Bonde Tusvik. Elsk!)

Jeg skriver på en oppgave som blir ganske bra, men ikke så veldig morsom. Jeg prøver fortsatt å finne ut hvordan jeg kan gjøre den morsom og spennende og samtidig få førsteamanuensisene til å skjelve i hypofysen av hvor akademisk skrivestilen min.

Jeg trodde lenge at jeg egentlig var opptatt av interiør og hvordan det var der jeg bodde, men jeg begynner å innse at jeg egentlig ikke er det. Det er streit og ryddig altså, men jeg leser 100tusen blogger med jenter som har det så mye finere enn jeg har. Og jeg syr egentlig mye færre blomster på klærne mine enn jeg skulle ønske at jeg gjorde.

Åh, jeg er ikke som de 100tusen fine bloggjentene jeg leser. Blant annet har jeg ikke hatt et kamera på to år, selv om jeg mener at jeg egentlig ville tatt veldig fine bilder.

Jeg skal skrive mer og jeg skal tegne mer, og jeg skal være våken lenger enn midnatt hvertfall noen ganger til denne høsten. Og så var det denne masteroppgaven, da.