ta den bok og la den vandre

Jeg bookcrosser, som betyr at jeg registrerer bøker på BookCrossing.com, og slipper dem deretter «fri» – på busser, på Universitetet, på den offisielle BookCrossing-sonen på Oslo S. I morgen skal jeg slippe en bøling til ut i verden. Datasystemet er, og det er bare å beklage, ganske krøkkete og fryktelig slitsomt, men jeg er så glad i selve prinsippet at jeg tvinger meg til å holde ut. Bøker er et objekt som skal vandre!

I dag laget jeg egne «BookCrossing labels», altså lapper man kan lime inn i bøkene og små symboler man kan ha utenpå boken. Hvis du vil bookcrosse, er det bare å printe ut disse, lime dem inn i boken din og skrive på ID-koden du får når du har registrert boken på BookCrossing.Internett er sannelig en fin ting, som gjør sånt mulig. Papirbokens død, du liksom…