Ui(h)O(gwarts)

Jeg leverte siste eksamen for to uker siden, og bare minuttet etter at jeg hadde levert, var jeg i gang med Harry Potter 1 igjen. Jeg elsker denne serien, kanskje til og med mer enn jeg gjorde da jeg leste den første gangen.

Men jeg hadde tyve sider igjen av treeren da jeg satte meg på bussen til møte med masterveilederen min i går. Jeg leste og leste, og banket på døren hennes mens jeg desperat prøvde å få med meg mest mulig. Og når jeg går rett fra bok til den virkelige verdenen, begynner jeg å blande. Nå anser jeg litteraturformidlingsstudiet for å være Gryffindor, ansvarlige for faget vårt er McGonagall (strict, but fair), og hvis noe skulle gå alvorlig galt ser jeg for meg rektor Ole Petter Ottersen komme flyvende inn som en Dumbledore og forklare hva som skjer.

Selv er jeg selvfølgelig Hermione, men velger å tro at jeg er Hermione på slutten av serien, når hun er blitt litt mindre ufyselig.