partytriks

Tegnet på en vellykket fest:
De tilstedeværende får det for seg at man skal gjøre kunster for godteriet, som enhver annen veloppdragen hund. Kunsten det var snakk om, var å ha en sjokoladebit på nesen, og derfra kaste den ned i munnen. Det kan høres enkelt ut, men det viste seg at dette innbefattet langt større tungebeherskelse, whiplash-skader og et generelt tilbakestående image enn de fleste ville gå god for. Totalt sett var vi oppe i 4 sett vellykkede sjokoladekast, og til tross for at både vår venn Ole og Brille jublet høylydt for at mine sjokoladebiter hadde støere kurs for utringningen enn for munnen, er jeg stolt av å kunne si at jeg er ansvarlig for to av suksessene. At det ble kommentert etterpå at jeg hørtes ut som en orangutang da jeg klarte det, velger jeg å ignorere.