and our twelve points goes to

Siden jeg er så godt i gang med å bli en vlogg (En avart av vevloggen, som tradisjonelt har inneholdt tekst og bilder, er videologgen (Vlog, eng.forkortelse). Definisjonen av videologgen er omstridt.), så tenkte jeg at jeg likegodt kunne måke på med enda en video.

Esquil har for tiden gående en serie med de beste Grand Prix-bidragene, så jeg skal prøve å styre meg fra å poste alle gullklumpene jeg har kost meg med denne formiddagen, og la ham få kjøre sin egen serie.
Derimot kan jeg bidra med en film jeg selv har tatt, som jeg fant igjen da jeg ryddet i noen bildemapper.

Jeg arrangerer nemlig årvisse Grand Prix-aftener. I 2003 var vi 2, i 2004 5, 2005 var vi rundt 12, i 2006 godt over 20, og jeg regner med å slå denne rekorden når jeg herved inviterer til ny Aften 13. mai i år. Men nå er det 2005 vi snakker, og selv om jeg har blogget om det før, kan det være verdt å vise videoen fra da Finland skulle dele ut sine 12 poeng.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=LiUvGf8SOJU]