fuck dig & kyssing er nei-nei

I går skulket vi æsjphil-forelesningen. Vi kjøpte druer, sjokoladeegg og en liter tiramisu-is og satte oss på solsiden av Monolitten og nøt livet og mente at vi aldri kunne bli noe annet enn studenter. Dessuten gjorde vi noe overilt, og det skal man jo gjøre fra tid til annen.

Ellers kan jeg jo informere om at det i morgen er Forfatteraften i Glassbaren på Chateau Neuf. Knut Nærum skal være gjest, så jeg tror det blir riktig bra. Det hjelper selvfølgelig litt på underholdningspotensialet at det er jeg som skal være intervjuer, så enten dere er ute etter en genuin hyggelig kveld eller vil le så dere griner av Kristin som driter seg ut (forberedelse er et storrustent fremmedord), så er det bare å stikke snuten innom.

Noen ganger tenker jeg at det må være en grunn til at jeg blogger, og at jeg ikke bare skulle ha skrevet dette i en mail til noen, noe jeg helt fint kunne gjort. Men da kunne jeg ikke spredt følgende glade budskap til folket:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=zwdk2r0ETVU]

Og siden jeg først var i gang med å lage en uoversiktlig post, og fordi jeg er så snill med dere idioter som tok fransk på videregående, her er oversettelsen jeg gjorde i det Herrens år 2004:

Kyssing er nei-nei
Du vil nok ha meg, for du finner meg fin,
og jeg må si at: det kan jeg godt forstå
Du lager gaver, tar oppvask for meg,
og jeg synes vi har det gøy i lag
Men det er et lite opplegg
som jeg ikke syns er gøy
Kommer du med våte lepper
da sier jeg så:

Kyssing er nei-nei! (Kyssing er nei-nei)
Kyssing er nei-nei! (Innmari ne-nei)
Ingen som jeg kjenner
tror visst virk’lig det er sant:
Kyssing e’kke noe for meg!

Helt fra skolen, jeg var bare åtte år,
da var en jente så helt fortapt i meg
Var jeg på hjemvei, kom hun etter meg straks,
og i en pause, ønsket hun seg litt mer…
Hun trodde at jeg kunne
kjøpes med en bag-u-ett,
og så kom de våte lepper retningen mi-in:

Refr.

I natt så drømte jeg at Lise
kom på døren min, jeg så store våte lepper
og jeg fikk kun frem et skrik:

Refr.