mette-marit-miss

(Mona, denne advarselen går til deg.)

Jeg er skuffet. Helt ekstremt skuffet. Den siste uken har jeg desperat husjet meg selv forbi bladhyllene når jeg er på butikken for å gjøre storhandling (pft! Jeg klarer aldri planlegge matspising lenger frem i tid enn én dag, så jeg handler dagligvarer hver dag. Dagligvarer.) Men i går kjente jeg idet jeg kom inn på Rimi at slaget var tapt.

Derfor, blant yoghurt, appelsiner og zalo, snek et riktig fint eksemplar av Henne seg ned i vesken. Det var Mette-Marit på forsiden, hun hadde fin kjole på, og da jeg skummet litt gjennom bladet så jeg minst fire bilder til av en pen kronprinsesse. Det er jo ikke lenger siden enn i forigårs at jeg var hos mormor og leste Se og Hørs kongebursdagmagasin med forstørrelsesglass, men nå likevel.

Så jeg kommer hjem, løser litt kryssord, leser i boken jeg holder på med, ser litt på TV, leser Spirit – alt for å spare litt på luksusen. Går og legger meg, skrur på nattbordslampen og gleder meg så langt inn i sjelen. Åpner bladet, finner Mette-Marit-intervjuet, og skummer forbi introen fordi det handler om hva hun mener om mote (uinteressant), og ender opp med å skumme gjennom hele artikkelen fordi den handler om mote, og plutselig er jeg over på sider hvor det ikke en gang er bilde av Mette-Marit lenger.

Er det noen som vil kjøpe et meget pent brukt Henne? Med unntak av at du kanskje reagerer på noen manglende portretter av Mette-Marit, tror jeg du skal bli riktig fornøyd. Bildene kan du alltids bivåne på mitt soverom.