speedo

Etter litt dårlig administrasjon og koordinasjon fra styregruppen i treningsgjengen vår, møtte vi opp på tre forskjellige tidspunkt for dagens treningsøkt. (Ja, der fikk jeg visst sneket at jeg fortsatt driver med noe så ufordragelig som å trene!) For min del var dette riktig fint; jeg fikk sjansen til å svømme litt med alle sammen og ikke minst en god unnskyldning for å ligge rynkete lenge i varmebassenget mens man later som man tøyer ut.

Men, den virkelige fordelen med denne ordningen, var at jeg ikke ble heftet av trege treningskamerater i garderoben. Inn i dusjen, sjampo, balsam, ut igjen, rett i klær, på med støvletter – og jeg var ute igjen etter syv-åtte minutter. Jeg lover, de andre jentene der inne skulte mistenksomt på meg, og jeg var litt fornøyd med at selvom jeg ikke svømmer fra dem, så kommer jeg meg i alle fall ut i friluft igjen lenge før de i det hele tatt kan tenke tanken.