verdens beste rim

Av og til er det viktig at noen utvalgte bloggere tar ansvaret og viser hvor skapet skal stå. Jeg snakker selvfølgelig om den evige diskusjonen «Hva er verdens beste rim?» (Så du spør når dette blir diskutert? Vel, neste gang du treffer meg skal jeg sørge for å starte diskusjonen, og jeg kan også kverulant sørge for at diskusjonen ganske så lenge også)

Heldigvis, heldigvis, slipper vi nå å diskutere dette igjen, og vi kan atter bruke tiden på å bekjempe global oppvarming og heie på integrering i Norge. Verdens beste rim kommer fra Gitarkameratenes «Anna på Gran Canaria». Uten tvil:

Anna traff José på Gran Canaria
Og hu trudde på ham når han sa hvor glad han var i a
Ei brøllupsklokke ringer om du drar i a
Og Anna trodde på en happy end.

Anna dansa blygt med innadvendte lår
José var høy og mørk og hadde hentehår
Og et farlig blikk han stadig vekk anvendte når
noen kikka på hans nye venn.