forelesningsfri

Vet du hva man kan gjøre hvis man ikke har forelesninger på mandager?
Man kan springe ut i snøværet, spenne langrensskiene på bena, lage matpakke og ta med seg exphil-pensumet i sekken slik at man kan lese når man raster langt inn i Nordmarka. Man kan sende melding til alle dem man hadde glemt å kontakte, og man kan vaske gulvet i en klissete leilighet og man kan dra på trafikkstasjonen og skaffe seg førerkort. Man kan dra på lesesal og skaffe seg forsprang før eksamen.
Tenk.

Men så merker jeg at trangen etter å stasjonere meg i sengen med Nick Hornby, druer og Maltesers innen rekkevidde er helt enestående. Jeg har litt pensum ved sengekanten også, sånn for sikkerhets skyld. Og jeg er halvveis i kongebiografien og jeg tror jeg skal kunne overleve på det jeg har i kjøkkenskapet til i morgen. Sengen er varm og P4 er hyggelig på lavt volum, og begge samboerne mine er ute på vift.

Tidligere måtte jeg unnskylde meg for mamma hver gang jeg ville ligge i sengen og spise druer en hel dag. Jeg elsker Universitetet. Her trenger man ikke en gang bruke termometer.