ida: Corpus amygdaloideum

Ohhh.

Dette er litt som da jeg fikk lov til å sitte i forsetet i bilen for første gang (vi hadde 12-årsgrense).

Du vet du er nerd når du blir brukt som kontrollgruppe for en undersøkelse om norsk ungdoms forhold til sex og seksualitet. Dette skjer fra tid til annen: en forsker kommer inn etter forelesning og ”vil bare ha fem minutter”, kan vi være så snille og fylle ut et lite spørreskjema, han skal bruke det til postdoc’en sin etc. etc. På fredag var det i grunn morsommere enn vanlig, litt surrealistisk å bli spurt hvor mye tilfeldig sex du har. Eller for den saks skyld – jeg nevner i fleng – ”Er du sprøytenarkoman?” (Ja), ”Har du hatt sex med sprøytenarkomane” (Stadig vekk), ”Tenner du på å se folk kle av seg? ” (Det spørs jo hvem det er!), ”Kryss av for de utsagn som stemmer om HIV-viruset” (Det smitter gjennom bitt fra hund og katt), ”Er du prostituert?” (Bare på tirsdag og torsdag).

Ellers vil jeg synge en liten ode til Kristin, min o-så-barmhjertige vert. Hun må jo alltid snakke om seg selv selv her i bloggerland og får sjelden mulighet til å høre noen andre gjøre det. Kristin spaserte inn i livet mitt en augustdag som også var får første dag på videregående, og har heldigvis aldri spasert ut. Hun blåste hull i trommehinnene mine allerede første dagen, og siden har vi vært krida productions på godt (alle husker vel tekopperjulegavene våre) og vondt (jeg refererer til det som juletekopphelvete). Kristin er vel den eneste som vet at jeg ikke alltid har vært 32 år gammel i hodet, og jeg er vel den eneste som vet hvor fjortis hun fremdeles er.

Du er modig som slipper meg inn i lekestuen.