glad og tjukk

Etter å ha fått telefon fra Universitetet i dag tidlig om at eksamenskarakteren jeg hadde klaget på rett og slett var ført inn feil, ser jeg ingen grunn til å pålegge meg selv lesesalarbeid og grundig pensumlesning før det nærmer seg mai. Herved legger jeg fra meg nyttårsforsettet (lese mer), og går tilbake til augustforsettet (se hvor lite jeg kan lese og fortsatt få en fin karakter). Dette er en gledelig nyhet for alle venner og kjente som har lyst til å treffe meg – det blir langt enklere å presse dere inn i moleskinen når jeg ikke har noe så tøvete som studier der.

Og da når det var sagt, kan jeg fortelle at jeg har vært i Råde i to dager, hvor internett er en ting man har hørt om og man verdsettes i hvor mye man kan sette til livs. Da jeg skulle forlate den 36-timers fetekuren ble jeg tilbudt å ta med følgende: Én eplekake, halvannen liter brus, litt sjokoladepudding, fire poteter, to koteletter, en frossen laksefilet, fem epler, tre bananer, fire appelsiner og litt eggeost. Jeg tok med meg bananer og appelsiner og bedyret at det faktisk finnes mat også i Oslo, noe begge besteforeldre betvilte sterkt.