er du munter og du vet det

Noen bra ting nettopp i dag:

1. I brevet jeg fikk med min nye bankkortkode stod det at dette måtte makuleres i etterkant. Jeg hvinte nærmest i fryd, for det er ikke ofte jeg får sjansen til å bruke min makuleringsmaskin helt legitimt (selv om jeg har ødelagt mange blanke ark på denne måten…) Det som er enda bedre, er at makuleringsmaskinen min er av merket «Happy Life Creator». Jeg liker den.

2. Vilde melder at det ikke regnet i Bergen i går. Smil.

3. Jeg kan ha ganske god samvittighet, i og med at jeg allerede har lest to timer pensum. Jeg satser på litt mer før kvelden er omme, men enn så lenge er jeg ganske fornøyd. Jeg har tross alt støvsuget og ryddet rommet også.

4. Etter at gjestehurven hadde reist hjem i går, satte Madeleine og jeg på Moulin Rouge. Fordi vi begynte ved midnatt orket vi ikke se hele, men overtrøtte og sukkerfulle sang vi helt strålende med på Elephant Love Medley.

5. I går leste jeg «Tiden – venn eller fiende?» igjen. Det er en gammel TL-bok som jeg har lest sikkert førti ganger. Den handler om 16 år gamle Kara som dør av CF, mens hun er forelsket i Eric og bestevenn med Vince. Den tar omtrent halvannen time å lese, og jeg stortutet også denne gangen. Det er viktig for meg å lese slike bøker for å minne meg på hvorfor jeg egentlig går på litteraturvitenskap.